Tudtad, hogy...?

2009.01.15. 12:23

Gondoltam érdemes olyan dolgokat is megosztani az oldalra látogató néhány emberrel, amely bár nyilvános de nem igazán köztudott.
Kezdjük rögtön Dr.Magda Róberttel, aki az édesapja Dr.Magda Sándor MSZP-s országgyűlési képviselő által irányított Károly Róbert Főiskolán tölti be a Közgazdasági Tanszék vezetői pozícióját.

Számtalan feladatot ellát ezen kívül, amelyekről részletesen olvashattok a Károly Róbert Főiskola weboldalán. Sajnos ott nincs megemlítve, hogy mellékesen a Szerencsejáték zRT. Felügyelő Bizottságának is a tagja.
Nem vonok le következtetéseket, hogy az MSZP-s országgyűlési képviselő fia milyen okokból kerülhet ilyen helyre. Szerintetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://realgyongyos.blog.hu/api/trackback/id/tr74879406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hunnias 2009.01.15. 22:51:51

Van-e ki-e nevet nem ismeri?Mármint Magda
Sándorét?Az ilyeneket csak szeretni lehet.
Nem.Ahova az maszop be teszi a lábát fű nem terem másnak!

hunnias 2009.01.15. 22:59:33

Van-e ki-e nevet nem ismeri?A hova a szocik be teszik a lábukat,másnak nem marad semmi.Érthetetlen hogy sokan oda vannak értük.Én nem.
süti beállítások módosítása