Beköszöntő!

2009.01.11. 22:54

Köszöntelek látogató! Gratulálok, hogy az internet ezen eldugott szegletében ráakadtál a Reális Gyöngyös címet viselő és most induló blogra.
Reális Gyöngyös? Hogy ez mit takar? Sok emberben az a kép él, hogy a Mátra lábánál található város gyönyörű és rendezett, ahol minden tökéletesen működik.
Mint itt lakó azonban bátran állíthatom, hogy ez nem így van.
A bennünket képviselők kedvenc szlogenjévé vált, hogy az élhetőbb városért "dolgoznak". Hogy mennyire is szolgálnak rá a fizetésükre az értünk és általunk foglalkoztatott emberek azt próbálja majd bemutatni ez a blog. Pártoktól függetlenül(!), pusztán az itt lakó szemével.
 
Természetesen az enyém csak egy nézőpont a sok közül, ezért szívesen veszem ha megkerestek és tartalmas hozzászólásaitokkal segítitek a blog fejlődését.
Minden véleményt és észrevételt szívesen fogadok.

A bejegyzés trackback címe:

https://realgyongyos.blog.hu/api/trackback/id/tr90871875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hunnias 2009.01.15. 23:04:27

kritikával illettem az Mszp-ét,és nem jelenik meg semmi.Ezt úgy hívják cenzúra.
Pedig nem szidtam,csak megjegyzést tettem.

ReálisGyöngyös 2009.01.16. 14:24:01

Nincs cenzúra, egyszerűen rosszul volt beállítva a blogban egy mező.
Nem kell rögtön farkast kiáltani :)

Természetesen ez egy politikailag semleges blog, szóval a jobb oldal ugyanúgy osztva lesz a jövőben rajta, mint ahogy a bal is :)
süti beállítások módosítása