Igen. Biztos információim alapján hamarosan folytatódnak az elmúlt esztendőben megkezdett útfelújítási munkálatok (pedig még nincs is választási év).
Persze nem kell csalódni, hiszen ismét olyan gyöngyösiesen sikerült megoldani a feladatot.

A tavalyi évben rekord sebességgel sikerült felújítani az Esze Tamás utcát, amire valóban már rá is fért egy nagyjavítás. Persze, hogy teljes legyen a kép az idei felújítási tervben fontos szerepet kap a Baross Gábor utca felújítása, ami szinte már járhatatlan.
Természetesen a két út felújítható lett volna egy időben is, ha a városvezetés aláírja a szerződést a kivitelezővel. Most így meg kell várni a jó időt és csak akkor folytatható a munka a Baross Gábor utcában.
A mellékelt térképen láthatjátok mennyivel értelmesebb lett volna a munka egyidőben történő elvégzése, de nálunk ugye ami kocka azt gurítják, ami gömb azt pedig kézben viszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://realgyongyos.blog.hu/api/trackback/id/tr69881864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása