Barangoltam még egy kicsit városunk hivatalos weboldalán, ahol találtam egy Fórum nevű részt, ahol a látogatók mondhatnák el véleményüket és panaszaikat.
Természetesen az egész rész olyan mint a pusztába kiáltott szó, hiszen egyetlen egy reakció nem érkezik a beírásokra hivatalos helyről. Akkor meg mi a fenének egyáltalán a Fórum a weboldalon?

Tallóztam kicsit a bejegyzések között és ime néhány jellemző, amelyeket a hozzánk látogatók és az itt lakók írtak. Felfogható lenne egy segélykiálltásnak is, csak sajnos az illetékesek a fülük botját sem mozdítják a jól fűtött irodáikban - természetesen válasz egyikre sem érkezett azóta sem.

  • Tisztelt Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal!

    Szeretném tudni mennyi ideig fog éktelenkedni a Karácsond - Adács - Gyöngyöshalász elágazástól, Gy. Halász felé vezető "út" mentén, a más településekről teherautó számra idehordott szemét!!!
    A mi szemünket már nagyon irritálja!!!!
    Érdekes, hogy minden településen van szemét szállítás, lomtalanítás!!!
    Mégis a mi településünk határába hordják a mocskot az emberek!!!
    Szeretnénk, ha mielőbb eltakarítanák onnan!!!
    Vonjanak be minden olyan embert a takarításba, aki jelenleg szociális segélyen él, és ezért nem tesz semmit!
    Csak a postást várja!
    Dolgozzon meg azért a pénzért, amit ingyen megkap!!!!

    Várom a válaszukat a szemét mielőbbi elszállításával kapcsolatban!!
  • Sajnálattal közlöm,hogy 2008.07.29.-én túristaként családommal a Főtéren sétáltunk,és a kellemesnek induló napunk csúnyán ért véget. Kiskorú gyermekeim jószándékkal egy szökőkútból kiszedtek egy csomó beledobált papírt,és a legkissebb gyermekem nem boldogult vele,ezért a papír visszaúszott a vízbe.....
    Éppen akkor fordultak ki egy közeli utcából valamiféle "közterületfelügyelők",és hevesen ráripakodott a kisfiamra,hogy szedje ki a vízből azon nyomban. Hiába mondtuk,hogy mi jó szándékkal kiszedtük, Ő állította,hogy bizony látta,hogy visszaúsztatta!!!! Rendkívül megdöbbentett,hogy ilyen hangnemben beszélt az 5 éves kisfiammal,és csak a kiabálásra odamenvén-velünk...!!!!Egyszerűen nem értem,hogy hogyan lehet ilyen pszichés állapotú embereket alkalmazni,és miért nem tanítanak velük egy kis jómodort. Abban az esetben is,ha igaza lett volna,úgy érzem a szülőhöz kellett volna fordulnia,és nem az ártatlan gyermeket vádolni azzal,amit el sem követet....Kisfiamat nagyon megviselte az eset,és talán soha többet nem megyünk Gyöngyösre ahol ilyen emberek( NEM !!!) végzik a munkájukat!!!!
    Miután kiordibálta magát, munkatársaival együtt elballagtak,DE A PAPÍRT OTTHAGYTÁK A SZÖKŐKÚTBAN!!!!! Kérdezném, hogy milyen munkáért kapják a fizetésüket????Talán csak ordibálnak.....talán jobb lenne utána érdeklődniük ki voltak azok az "utcaseprők",mert így elüldözik még a jószándékú túristákat is.....Minket sikerült.....Köszönettel......
  • Tisztelt Szerkesztők!

    Munkámhoz szükség lett volna a Hivatal címére, hogy egy kollégájuknak címezzek egy postai küldeményt.
    Nem találtam meg a legtriviálisabb adatot, a Városháza címét a honlapon. Vagy nincs rajta-pedig szerintem alapvetően fontos-, vagy nagyon el van rejtve, amit jó lenne módosítani. Javaslom esetleg az elérhetőségek menüpontot, vagy hogy a nyitólapon automatikusan jelenjen meg. Előre is köszönöm!
  • Miért nem vonja felelőségre a város vezetés a Közútkezelőt a Mátra útjainak, csapadék víz árkok, szalag korlát, be nőt fák és bozótok siralmas és el hanyagolt állapotáért? Mvel ki emelt ÜDÜLŐ övezet. lenne? És persze bár merre indulunk el ez a környéken mindenütt így van, kivétel most a Karácsondi út.
  • Mikor hajlandó a Város Gondozás a kukákat ki mosni? Holvan a locsoló kocsi az utakon nagyon gyorsan alakulnak a kitaposot aszfaltok, miért nem hűtik az utakat már erre sincs pénz? Fúljunk meg a portól?
  • Tisztelt Önkormányzat
    Van e ennek a honlapnak értelme, és a fen tartássának?
    Hiszen hiába írunk vagy szeretnénk valamit letölteni semi nem megy itt! Ugyan a renszer gazda milyen pénzeket akaszt le a nem működő honlapért? Nincs naprakészen semmi itt! Szerintem a honlapra látogatók gyorsan le tesznek a városról, és odébb állnak.
    Szerettem volna meg tudni mi lett a szemét égetővel, az autó gyárral, a gumi gyárral, miért nem épül a fészekrakó-2 , ki fizeti ki a kb egy éves csúszást mert a lakó jelöltek addig is albérletet kénytelenek fizetni? Mivan ebben a városban? KÁOSZ? 


Ime az én válaszaim szépen sorba szedve (természetesen kicsit vicces, de nem feltétlenül igazságot nélkülöző formában):
-Addig éktelenkedik ott, amíg valamelyik illetékes szemét el nem kezdi zavarni. Teszem fel a bűz majd zavarja a teraszon napozva vagy ha elkezdi rontani a telkének az értékét.
-Igen a közterület felügyelőink különleges módszer alapján lettek kiválasztva. Ennek köszönhetően általában kerülik a konfliktusokat. Nem kötnek bele az  éppen illegális szemetet lepakolókba, ellenben szívesen molesztálnak olyanokat akik nem tudnak visszaszólni. Kedvenceik a kisgyerekek és az üresen álló autók, amelyekre következmény nélkül lehet felszólító cetliket pakolni.
-A weboldalra nincs időnk és nem is nagyon akarjuk, hogy bárki megtaláljon bennünket a problémáival. Ennek köszönhetően a közérdekű adatokat (nevek, címek, fizetések) igyekeztünk jól elrejteni.
Ne zavarjanak bennünket a lakók, hiszen MI éppen a városért dolgozunk, de most szaladok is mert Pista most jelölt be IWIW-en.
-Az utak karbantartására nincs pénzünk. A megszorítások, amelyeket mind a 4(!) országgyűlési képviselőnk a város érdekeivel ellentétesen megszavazott, természetesen bennünket is súlyt. A fű akkor lesz levágva, ha kisétál egy kaszával...ne legyenek illúziói, ahogy havat sem takarítunk, úgy füvet sem vágunk.
-Kukát mosni, utat locsolni? Minek? A kuka megint büdös lesz, az út pedig ismét poros. Tiszta pénzkidobás lenne. Maga nem így gondolja?
-A honlapnak természetesen van értelme. Bár nem nagyon válaszolunk a megkeresésekre, de ettől függetlenül a jövedelmünket havonta kiegészíti az önkormányzat egy apróbb összeggel amit weboldal karbantartás címén kapunk.
Mivel azonban ez az összeg nem túl magas, így kérjük ne kérjenek tőlünk lehetetlent. Frissítésekre, válaszokra, hibák javítására egyszerűen ennyi pénzért már nem vállalkozunk. Kis pénz, kis foci :)

A bejegyzés trackback címe:

https://realgyongyos.blog.hu/api/trackback/id/tr42893565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása